Şehit Rüstem Resul Perçin Özel Eğitim Meslek Okulu

Vizyon: Hayatımızın bir parçası olan engelli bireylerimizi topluma kazandırmak adına uluslararası düzeyde bilimsel eğitim yöntemleri vasıtasıyla çocuklarımızı toplumumuza ve milletimize iyi eğitimli bireyler olarak sunmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizin eğitimlerinde bilimsel ve uluslararası yöntemleri kullanarak oluşturulan çalışma planları oluşturarak bu planları hayata geçirmek suretiyle eğitim kalitesini birey bazında en üst seviyede tutmak.

Başarılar:

Saatler: 09:15 / 13:40 13:45 / 18.25
Isınma: KATI YAKIT
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: ÖĞRENCİLER, DEVLETİN SAĞLADIĞI TAŞIMA SİSTEMİ İLE OKULA ULAŞIM SAĞLAMAKTADIRLAR
Sportif Etkinlikler: ÖZEL OLİMPİYATLAR OYUNLARINA KATILIM VE EV SAHİPLİĞİ, TOSSFED KATILIM ÇALIŞMALARI, İLÇE GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE EĞİTİM VE FAALİYETLER
Bilimsel Etkinlikler: "OTİZMLİ BİREYLERDE DAVRANIŞSAL, MOTOR VE DUYUSAL BÜTÜNLEME BECERİLERİNİN AVRUPA BİRLİĞİ BOYUTUNDA İNCELENMESİ"
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: - ERASMUS+ ANA EYLEM 1 OKUL EĞİTİMİ PERSONEL HAREKETLİLİĞİ PROJESİ - BEST BUDDIES TURKEY/LULEBURGAZ - LIGHT IT UP BLUE - SPECIAL OLYMPICS - WORLD DOWN SYNDROME DAY(UN)

WEB - https://sehitrustemresulpercinoemo.meb.k12.tr

Adres - Dere Mahallesi Babaeski Yolu 5. km Kümeevler Mevkii No15 Lüleburgaz/KIRKLARELİ

Öğretim Şekli :ikili eğitim